Euro 2024 - Games 1 and 2

Hoofdzetel KBHB - Secrétariat Général URBH: Dorpsstraat 74, 3545 Halen - Tel -013/35 30 40 www.handballbelgium.be - urbh@handball.be - BE0430 471 746 - RPR, afdeling Hasselt voor de Belgen nog steeds in. Zeker wanneer Lettens schot na schot pareert en Braun de Belgen opnieuw op gelijke hoogte brengt, 26 – 26. Bij een volgende aanval komt Kroatië op voorsprong. Twee minuten voor tijd is er pijnlijk balverlies bij de Belgen dat genadeloos afgestraft wordt. De stand is 26 – 28, een stunt lijkt nu ver weg. Met anderhalve minuut op de klok brengt Braun opnieuw hoop voor de Belgen en is het 27 – 28. Maar het is ijdele hoop. Kroatië wint uiteindelijk de wedstrijd met 27 – 30. Na twee EK-kwalificatiewedstrijden blijft België telkens met lege handen achter. In hun uitzwaaimatch richting WK van januari hadden de Belgen meer verdiend. Met het oog op hun eerste grote tornooi hebben de Red Wolves wel getoond dat ze opnieuw progressie gemaakt hebben, en dat laat het beste verhopen.