WK-interlands: België - Slovakije

Hoofdzetel KBHB - Secrétariat Général URBH: Dorpsstraat 74, 3545 Halen - Tel -013/35 30 40 www.handballbelgium.be - urbh@handball.be - BE0430 471 746 - RPR, afdeling Hasselt De Belgen knokken terug en buigen de achterstand opnieuw om in een voorsprong. Beide ploegen zijn elkaar waard en gaan tot het uiterste. Na 19 minuten is het 22 – 22. De Belgen krijgen het moeilijker en kijken na een misser van Brixhe tegen een achterstand van drie doelpunten aan, 26 – 23. Met nog vier minuten en een 27 – 25 stand te gaan wordt het een tactisch steekspel met beide ploegen die beurtelings hun doelman inruilen voor een extra veldspeler. De tweedoelpuntenkloof blijft op het scorebord. Na een mindere tweede helft van de Belgen eindigt de partij op 28 – 26. Al bij al een goed resultaat. De Belgen blijven op koers voor WK-kwalificatie. Aanstaande zaterdag wordt een bijzonder belangrijke wedstrijd.